2020. jan. 26.

Pure!

január 26, 2020 0 Comments
Videó letöltés [HDTV]:
Avistaz
Nyaa (Torrent, de nem kell regisztrálni!)
Online megtekintés:
1. rész 2. rész 3. rész
Fórumtopik
Hálás köszönet Majomnak a sorozat első részének lefordításáért!

Fordítás kezdete: 2020.01.26.
Fordítás vége: 2020.02.29.

Cím: Pure! Ichinichi Idol Shochou no Jikenbo - ピュア!〜一日アイドル署長の事件簿〜
Magyar cím: Egy idol esetei egynapos rendőrként
Származás: Japán
Részek száma: 3
Futott: 2019.08.13. - 2019.08.15.
Csatorna: NHK
Időtartam: 60 perc

Rendező: Fujiwara Tomoyuki (Kazoku Hakkei, Keibuho Yabe Kenzo 2)
Forgatókönyvíró: Makita Koji (Thrill! Series, White Lab, Trick Series)
Műfaj: rejtély, vígjáték, dráma

Ismertető:
Egy népszerűtlen idol, Kurobara Junko (Hamabe Minami), habár ártatlannak vallja magát, a valóságban elég körmönfont, mivel féltékenységből a riválisa eltávolítását fontolgatja. Hogy növelje népszerűségét, önként jelentkezik, hogy egy napra a helyi rendőrőrs élére állva felhívja a figyelmet a közlekedési biztonságra és a bűnmegelőzésre. A felvonulás során belekeveredik egy sorozatgyilkossági ügybe, amiért őt teszik felelőssé. Ezután Todo Shusaku (Higashide Masahiro) nyomozóval együttműködve kénytelen megoldani az ügyet, hogy tisztázhassa a nevét.

Szereplők:
Minami Hamabe
Hamabe Minami mint Kurobara Junko
Masahiro Higashide
Higashide Masahiro mint Todo Shusaku

Előzetes:

2020. jan. 23.

The Love by Hypnotic

január 23, 2020 0 Comments
Videó letöltés:
Avistaz
Online megtekintés:

Fordítás kezdete: 2020.01.23.
Fordítás vége: 2020.03.26.

Cím: The Love by Hypnotic - 明月照我心
Magyar cím: Hipnotikus szerelem
Származás: Kína
Részek száma: 36
Futott: 2019.10.14. - 2019.11.13.
Részek: hétfő, kedd, szerda
Csatorna: QQLive
Időtartam: 45 perc

Rendező: Li Yang
Forgatókönyvíró: Yang Shiye
Műfaj: történelmi, romantikus, vígjáték

Ismertető:
Egy mindig vitatkozó herceg és egy hercegnő elrendezett házasságba keveredik. Egy hipnózis hatására mégis elkezdenek megnyílni egymás előtt.

Li Qian herceget és Ming Yue hercegnőt belekényszerítik egy házassági szövetségbe, hogy megerősítsék Beixuan és Xiyue országának kapcsolatát. Li Xun herceg nem támogatja az esküvőt, mivel ezzel öccse nagyobb hatalomra tenne szert. Hui Xin, Li Qian gyerekkori barátja pedig szerelmes a hercegbe, ezért szintén ellenzi az esküvőt. Habár újdonsült párocskánk nem igazán kedveli egymást, mégis hamar felismerik, hogy össze kell fogniuk, hiszen mindkettejükben van valami, amire a másiknak szüksége van. Li Qian szeretné visszaszerezni gyerekkori emlékeit és tudja, hogy ebben csak Ming Yue segíthet neki. Emellett Ming Yue sem engedhet meg magának egy válást, hacsak nem akarja, hogy szeretett hazája sose lássa többé szívesen.

Miközben apránként egymásba szeretnek, Hui Xin továbbra sem adja fel az álmát, hogy hozzámenjen Li Qian-hoz. Eközben Li Xun türelmesen vár, hogy Hui Xin elfogadja a valóságot és elfelejtse öccsét. Yun Si, Ming Yue gyerekkori barátja szintén a palotába látogat. Vajon Li Qian visszaszerzi az emlékeit? Mi kell ahhoz, hogy Hui Xin lemondjon Li Qian-ról? Vajon Li Xun-nak sikerül meggyőznie Hui Xin-t? És pontosan ki ez a Yun Si és mik a szándékai?

Szereplők:
Ling Mei Shi
Ling Mei Shi mint Li Ming Yue / Ai Mai La hercegnő
Xiyue hercegnője. Egy igazán szabados és kalandvágyó lány, aki szeret felfedezni és enni. Nagyon tehetséges hipnotizőr, amihez a Zhuxin Csengő karkötőt használja.
Fang Yi Lun
Alen Fang mint Li Qian / Zi herceg
Beixuan kilencedik hercege, a császár fia. Egy gyerekkori trauma miatt elvesztette emlékeit. Egy igazán okos és tehetséges herceg. Fegyelmezett, szereti a rendet és a tisztaságot.
Zhang Bo Han mint Li Xun
Li Qian idősebb féltestvére. A császárné az édesanyja. Álnok férfi, aki a koronahercegi címre vágyik, ezért pedig vetélytársként tekint Li Qian-ra. Habár kettejük kapcsolata elég feszült, nem áll szándékában megölni az öccsét. Mély érzéseket táplál Qiao Hui Xin iránt.
Zhou Zi Xin mint Qiao Hui Xin
Egy miniszter egyetlen gyermeke. Illedelmes és tisztességes hölgy egy tiszteletreméltó családból. Fiatalkora óta ismeri Li Qian-t, ugyanis játszótársak voltak. Egyoldalú érzelmeket táplál a herceg iránt.
Leo Dong mint Si Kong Zhen
Li Qian jóbarátja. Megfontolt, ésszerű férfi, aki gyakran átlát a problémákon. Li Qian éppen ezért gyakran kér tőle tanácsot.

Li Jin Yang mint Song Jin Yu
Gondtalan aranyifjú. Li Qian és Zhen barátja. Kang Le hercegnő az egyetlen nő, akitől tart.
Liao Hui Jia mint Kang Le hercegnő
A császár lánya. Jó barátja Ming Yue-nek. Hangos és vicces személyisége van. Kedveli Jin Yu-t, éppen ezért gyakran keresi is, a férfi azonban inkább elkerüli.
Ni Han Jin
Ni Han Jin mint Pu Gu Yun Si
Yixuei hadvezér. Nagyon ügyes és elszánt. Szerelmes Ming Yue-be, akivel kapcsolatuk nagyon régre nyúlik vissza.
Guan Chang mint Tan Li
Ming Yue szolgálója és legjobb barátja.

Adson Liao mint Di Wu Cheng
Li Qian személyi testőre. Kedveli Tan Li-t. Mivel folyton a herceg közelében tartózkodik, megérti a természetét és tudja, hogy a herceg valójában szerelmes Li Ming Yue-be.

Wang Hao Ge mint Que Yan
Li Qian személyes szolgálója. Jól kijön Tan Li-val, de gyakran összeszólalkozik Di Wu Cheng-gel.

Előzetes: