2021. aug. 19.

Stand by Me

augusztus 19, 2021 0 Comments
Videó letöltés:
Videa letöltés (Ide másoljátok a Videa linket)
Online megtekintés:

Fordítás kezdete: 2021.08.19.
Fordítás vége: 2021.12.09.

Cím: Stand by Me / Dream of Chang’an - 与君歌
Magyar cím: Állj mellém
Származás: Kína
Részek száma: 49
Futott: 2021.08.08. - 2021.09.01.
Csatorna: Mango TV
Időtartam: 45 perc

Rendező: Zeng Li Zhen, Zhao Li Jun, Liu Guo Nan
Forgatókönyvíró: Shi Si Que
Műfaj: történelmi, romantikus, dráma

Ismertető:
Kína 9. századában járunk, a Tang-dinasztia korában, amikor is a császár halálos hatalmi harcba keveredik egy félelmetes eunuch csoporttal, akik nagy hatalommal bírnak az udvarban. Visszavágásként Őfelsége elrendeli a főkolompos Qiu Shi Liang (Mickey He) halálát, ám a küldetés kudarcba fullad. Az eunuch cserébe lecsapnak a császár leghűségesebb miniszterére és családjára. Ikerlányai viszont, a később ismert Cheng Ruo Yun (Zhang Yu Xi) és Qiu Yan Zhi (Lulu Xuan), sikeresen megmenekülnek. Az eunuchok elragadják a hatalmat a császártól, míg a két lány eltűnik a föld színéről - és más-más utakra térnek.

Yan Zhi Qiu Shi Liang háztartásába kerül, ám titokban bosszút forral. Testvére viszont más utat választ, egy csapat profi katonához csatlakozik, melyet az új és fiatal császár, Li Yan (Cheng Yi) alapított. A császár elhatározza, hogy egyszer s mindenkorra leszámol az eunuchokkal, Ruo Yun pedig az életére esküszik, hogy megsegíti ebben a férfit - még ha ezzel veszélyes útra sodorja is magát. Ahogy egyre jobban megismerik egymást, szerelmi kötelék alakul ki kettejük között. De vajon a császár akkor is megbízik majd benne, ha kiderül számára a lány valódi kiléte - és hogy milyen kapcsolatban áll halálos ellenségével? 

Szereplők:
Cheng Yi mint Li Yan
Zhang Yu Xi mint Cheng Ruo Yu
Lulu Xuan mint Qiu Yan Zhi/ Wang Ruo Qing
Han Dong mint Qi Chen / Guang herceg
Mickey He mint Qiu Shi Liang
Xi Xue mint Cheng Xi
Yang Xi Zi mint Liu Mi Sha
He Zhong Hua mint Li De Yun

Előzetes:

2021. aug. 3.

Mysterious Love

augusztus 03, 2021 0 Comments
Videó letöltés 1 [WEB-DL]:
Videa letöltés (Ide másoljátok a Videa linket)
Avistaz
Videó letöltés 2 [Viki, Youtube]:
Online megtekintés:
Videa (720p)

Fordítás kezdete: 2021.08.03.
Fordítás vége: 2021.09.03.


Cím: Mysterious Love - 他在逆光中告白
Magyar cím: Rejtélyes szerelem
Származás: Kína
Részek száma: 16
Futott: 2021.04.15. - 2021.05.06.
Csatorna: Sohu TV
Időtartam: 35 perc

Rendező: Ming Yan (Girlfriend)
Műfaj: romantikus, dráma

Ismertető:
Ruan Nianchu (Yilia Yu) egész életében arról álmodott, hogy megszerezze élete első szerepét. Színésznőként széles mosolyával és egyedi személyiségével mindenkinek ellopja a szívét. Mikor a sok kemény munkája kezd kifizetővé válni, minden boldogságát elragadja, mikor egy forgatási baleset majdnem az életét veszi.

Mintha csak a sors akarta volna, Li Teng (Tsao Yu Ning) szemtanúja lesz Nianchu balesetének. A férfi félelmek nélkül megmenti őt. A rideg és arrogáns hős szívét hamar megolvasztja a lány vidám természete. Sajnos érzelmeik sosem bontakozhatnak ki, ugyanis a sors más útra tereli kettejüket. 

Öt évvel később Nianchu és Li Teng ismét találkoznak, régi érzelmeik pedig újra felélednek. Viszont hamar nyilvánvalóvá válik, hogy külső tényezők szét akarják szakítani kettejüket. Vajon megtalálják a módját, hogy túljussanak az akadályokon, vagy a végzet ismét szétszakítja őket? 

Szereplők:
Yilia Yu mint Ruan Nianchu
Tsao Yu Ning mint Li Teng / "Lee"

Előzetes: