2024. aug. 27.

No Gain, No Love

augusztus 27, 2024 18 Comments
Videó letöltés (WEB-DL):
Online megtekintés:

Fordítás kezdete: 2024.08.27.
Utoljára frissítve: 2024.10.21.
Állapot: 75%

 Cím: No Gain, No Love 손해 보기 싫어서
Származás: Dél-Korea
Részek száma: 12
Futott: 2024.12.06. - 2024.10.01.
Csatorna: TVING, tvN
Időtartam: 65 perc

Rendező: Kim Jung Shik (So Not Worth it, Work Later Drink Now, Strong Girl Namsoon)
Forgatókönyvíró: Kim Hye Young (Her Private Life)
 Műfaj: romantikus, vígjáték

Ismertető:
Son Hae Yeong (Shin Min Ah) számára elfogadhatatlan, hogy valaha is veszteséggel zárjon valamit. Gyerekkorában mindig meg kellett osztania az édesanyja szeretetét másokkal. A párkapcsolataiban sosem érezte az egyenlőséget, mert sosem térült meg, amit a férfiaknak nyújtott. Jelenleg pedig nagy az esélye, hogy mivel nem házas, ezért valaki mást fognak helyette előléptetni. Mivel ezt teljességgel képtelen elfogadni, a fejébe veszi, hogy megrendezi a saját házasságát - ehhez pedig az angyali Kim Ji Ukot (Kim Young Dae) szemeli ki magának.

Ji Uk pénztárosként dolgozik egy kisboltban. A személyiségéből adódóan mindig kénytelen segíteni a rászorulóknak és mindig megpróbál helyesen cselekedni. A kisboltban minden vásárló angyalként tekint rá, leszámítva egyetlen egy illetőt - Hae Yeongot. Mikor a nő részegen megkéri, hogy színlelje a vőlegényének magát, valamilyen oknál fogva igent mond az őrült ajánlatra.

Szereplők:
Shin Min Ah mint Son Hae Yeong
Kim Young Dae mint Kim Ji Uk
Lee Sang Yi mint Bok Gi Un
Han Ji Hyun mint Nam Ja Yeon / Yeon Bo Ra

Előzetes:

2024. aug. 18.

Soundtrack #2

augusztus 18, 2024 0 Comments
Videó letöltés (WEB-DL):
Online megtekintés:

Fordítás kezdete: 2024.08.18.
Fordítás vége: 2024.08.25.


 Cím: Soundtrack #2 사운드트랙#2
Származás: Dél-Korea
Részek száma: 6
Futott: 2023.12.06. - 2023.12.20.
Csatorna: Disney+
Időtartam: 50 perc

Rendező: Kim Hee Won (Soundtrack #1, Queen of Tears, Little Women, Vincenzo), Choi Jung Gyu (The Devil Judge, Children of Nobody)
Forgatókönyvíró: Jung Hye Seung
 Műfaj: zene, romantikus

Ismertető:
Ji Suho (Steve Noh) és Do Hyeonseo (Geum Sae Rok) korábban hat éven át alkottak egy párt, a jelenben pedig újra találkoznak - Suho gazdag vezérizgazgató lett, Hyeonseo pedig feladta az álmait és jelenleg zongoratanárnőként dolgozik. A kínos találkozás ellenére közös zongoraleckékbe kezdenek. Eközben a tehetséges zenész, Kei (DEMIAN) elfogadja Suho ajánlatát egy közös projekthez, ehhez pedig munkatársként csatlakozik Hyeonseo is.

Suhot bosszantja ez az új társulás, így azt javasolja, hogy végezzék a munkát az ő házában, ami egyfajta feszültséget okoz a trió között - mivel természetesen egy szerelmi háromszög alakul ki közöttük. Vajon melyik fiú kerül majd ki győztesként?

Szereplők:
Geum Sae Rok mint Do Hyeonseo
Steve Noh mint Ji Suho
DEMIAN mint Kei

Előzetes: