2020. szept. 27.

Love and Redemption

Videó letöltés (WEB-DL; a 44. és 46. részeket Youtuberól töltsétek!):
Youtube (Ezt a linket másoljátok be!)
Online megtekintés:

Fordítás kezdete: 2020.09.27.
Fordítás vége: 2021.05.02.

Cím: Love and Redemption / The Colored Glaze Beauty - 琉璃美人煞
Magyar cím: Szerelem és megváltás
Származás: Kína
Részek száma: 59
Futott: 2020.08.06.-2020.09.10.
Csatorna: Youku
Időtartam: 45 perc

Rendező: Yin Tao, Mai Guanzhi
Forgatókönyvíró: Liu Fang
Műfaj: romantikus, dráma, harcművészet, fantasy, xianxia

Ismertető:
A Shaoyang klán rendezi a legújabb mágikus és harcművészeti tornát a fiatal tanítványok számára. A lánya, Chu Xuanji (Crystal Yuan), habár nem rendelkezik a hat érzékével, részt vesz a tornán - habár a képességei közel sem alkalmasak erre. 

A tornán szintén részt vesz a Lize Palota legnagyobb tehetsége, Yu Sifeng (Cheng Yi). A Lize Palota tanítványai számára tiltott a szerelem. De mikor a két fiatal egymásra talál, hamar összebarátkoznak... aztán még mélyebb érzelmeket kezdenek el táplálni egymás iránt. 

Miután Xuanji megsérül, a két fiatal útjai elválnak egymástól, Sifenget pedig megbüntetik: egy olyan maszkot kell hordania, ami csak akkor kerül le róla, ha megtalálja az igaz szerelmét.

Négy évvel később útjaik újra összefutnak, a páros pedig lassan rájön, hogy a múltjuk és jövőjük talán nagyon is összekapcsolódik, sorsukban pedig a menny erői is érdekeltek.

Szereplők:
Yuan Bing Yan
Crystal Yuan (Yuan Bingyan) mint Chu Xuan Ji
Chu Lei, a Shaoyang Iskola fejének második lánya, ki fura külsővel született. A hat érzéke nem teljes, ezért nem érti az emberi szerelmet. Viszont Si Feng sóvárgó szerelme meghatja, és így megtapasztalhatja a szerelem viszontagságait. Xuan Ji tudatlan és lusta, de sorsa magában hordozza a jó és a rossz terhének viselését.
Cheng Yi
Cheng Yi mint Yu Si Feng
A Lize Palota kiváló tanítványa, az aranyszárnyú madarak fajába tartozik. Si Feng eszes, higgadt, racionális és önfenntartó férfi. Xuan Ji-vel és Min Yan-nal megtapasztalja a szerelmet és a barátságot, illetve a démonok elleni küzdelmet és a másoknak segítést.
Liu Xue Yi
Liu Xue Yi mint Hao Chen (Fehér Császár)
A Shaoyang-hegyen ő Hao Chen, Nuan Xin fivére és egy zseniális tanítvány. A csatatéren pedig ő a Fehér Császár, aki a keleti mennyeket irányítja. Kettéosztja a két sarkat és nekiindul a Három Világnak.
Zhang Yu Xi
Zhang Yu Xi mint Chu Ling Long
Chu Lei idősebbik lánya, Xuan Ji ikernővére. Ártatlan és szenvedélyes, de időnként dúl benne a gyűlölet és az irigység. Jó gondját viseli Xuan Ji-nek, és jó barátja gyerekkori szerelme, Zhong Min Yan. Wu Tong irányításának köszönhetően elveszíti emlékeit, amivel megbántja Min Yan-t.
Bai Shu
Bai Shu mint Teng She
Eredetileg egy égi fenevad, de miután megtudja, hogy Xuan Ji megküzdötte volna érte a Háború Istenével, lélekállattá válik. Gyengéd külsejű férfi, aki imád enni.
Huang You Ming mint Wu Tong
Yang Xi Zi mint Xiao Yin Hua
Hou Meng Yao mint Zi Hu
Zhou Jun Wei mint Ruo Yu
Fu Fang Jun mint Wu Zhi Qi
Li Jun Yi mint Zhong Min Yan

Előzetes:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése