2021. nov. 11.

Happiness

Videó letöltés [HDTV/x264/x265]:
Videó letöltés [WEBDL, Viki]:
Online megtekintés:

Fordítás kezdete: 2021.11.11.
Fordítás vége: 2021.12.15.

 Cím: Happiness / 해피니스
Magyar cím: Boldogság
Származás: Dél-Korea
Részek száma: 12
Futott: 2021.11.05. - 2021.12.11.
Csatorna: tvN
Időtartam: 60 perc

Rendező: Ahn Gil Ho (Memories of the Alhambra, Stranger, WATCHER, Record of Youth)
Forgatókönyvíró: Han Sang Woon (WATCHER, The Good Wife)
 Műfaj: akció, thriller, dráma, apokaliptikus

Ismertető:
Yoon Sae Bom (Han Hyo Joo), a különleges rendőri osztag zsaruja alig várta, hogy beköltözhessen a város legújabb toronyházába, hogy végre egy kis nyugalma lehessen a rendőrségi szigor mellett. Mivel régi barátja és munkatársa, Jung Yi Hun (Park Hyung Sik) nyomozó is beköltözik, Sae Bom teljesen biztos benne, hogy új otthona boldogsággal tölti majd meg a szívét. Azonban ez a boldogság nem tart sokáig.

Az épületben szép lassan el kezd terjedni egy új fertőző betegség, a lakókat elönti a rettegés, az egész városban pedig pánik tör ki. Mivel a fertőzés megállíthatatlan, az épületet elzárják a külvilág elől. Ahogy a világ még csak kapizsgálja, miféle apokalipszis vár rájuk, addig a még nem fertőzött lakók túlélése csakis saját magukon múlik.

A zavarodott, elszigetelt és rettegő lakók kénytelenek valahogy legyűrni az egymás iránt érzett bizalmatlanságukat, hiszen csakis így élhetik túl ezt a rémálmot. De mégis hogyan tehetnék, ha látszólag az egyikük ismeri a titkokat, amik megmenthetik, de akár el is pusztíthatják őket?

Szereplők:
Han Hyo Joo mint Yoon Sae Bom
Egy különleges rendőri osztag tagja, aki boldogtalan háztartásban nőtt fel. Határozott és gyors észjárású nő, aki ha eldönt valamit, azt azonnal meg is teszi. Nyugodt életre vágyik, ám nem tűri az igazságtalanságot.
Park Hyung Shik mint Jung Yi Hyun
Nyomozó az erőszakos bűncselekmények osztályán, egyben Sae Bom egykori osztálytársa, barátja és álférje. A középiskolában igen ígéretes kosárlabda tehetség volt, ám egy térdsérülés miatt le kellett mondania álmairól, ezen a nehéz időszakon pedig Sae Bom segítségével sikerült túljutnia.
Jo Woo Jin mint Han Tae Seok
A katonaságban információs ügynökként dolgozott, ezután pedig egy gyógyszerészeti vállalat igazgatójaként kezdett dolgozni. A fertőző betegségek szakértője. Udvarias és nyugis férfi, aki viszont egy szempillantás alatt képes más személyiséget magára ölteni, így szinte lehetetlen olvasni a fejében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése