2022. márc. 8.

Crazy Love

Videó letöltés [HDTV]:
Online megtekintés:

Fordítás kezdete: 2022.03.08.
Fordítás vége: 2022.04.29.

 Cím: Crazy Love - 크레이지 러브
Magyar cím: Őrült szerelem
Származás: Dél-Korea
Részek száma: 16
Futott: 2022.03.07. - 2022.04.26.
Csatorna: KBS2
Időtartam: 70 perc

Rendező: Kim Jung Hyun (Jugglers, My Fellow Citizens!, Sassy Go Go)
Forgatókönyvíró: Kim Bo Gyeom
 Műfaj: vígjáték, romantikus, dráma

Ismertető:
Noh Gojin a magánoktatás legnépszerűbb matematika oktatója, emellett a Gotop Oktatás vezérigazgatója is. Habár csak a középiskolát tudta elvégezni, a zsenialitása miatt nagy sikereket ért el. Tökéletes férfinak tűnik, aki egyszerre jóképű, intelligens és gazdag. Emellett nárcisztikus is. Egy nap fenyegetést kap, hogy meg fogják gyilkolni, ezért amnéziásnak tetteti magát, illetve egy menyasszonyjelöltet is találnia kell.

Lee Sina az egyetlen titkárnő, aki egy évet kibírt Noh Gojin mellett. Szorgalmas és felelősségteljes alkalmazott, aki a csendes és visszahúzódó személyisége miatt nem sok vizet kavar az irodában. Egy nap felkavaró híreket kap, miszerint már nincs sok ideje hátra egy agydaganat miatt.

Szereplők:
Kim Jae Wook mint Noh Gojin
Csak a középiskolát tudta befejezni, mégis a legjobb matektanárrá vált, 190-es IQ-val. Jelenleg őt tartják a legjobb oktatónak, viszont valaki mégis gyűlöli őt és a halálát kívánja.
Krystal Jung mint Lee Sina
Noh Gojin titkárnője, az eddigi legkitartóbb. Elég introvertált, viszont nagyon felelősségteljes. Egy éve folyamatos fejfájások gyötrik, az orvos pedig nem sok jót jósol neki.
Ha Joon mint Oh Segi
Noh Gojin helyettese, illetve jóbarátja. Sina nagyon odavan érte.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése