2022. okt. 11.

Dear.M

október 11, 2022 0 Comments
Videó letöltés:
Videa letöltés
Online megtekintés:

Fordítás kezdete: 2022.10.11.
Fordítás vége: 2022.10.30.

Cím: Dear.M - 디어엠
Magyar cím: Kedves M!
Származás: Dél-Korea
Részek száma12
Futott: 2022.06.29. - 2022.07.06.
Csatorna: KBS2
Időtartam60 perc

Rendező: Park Jin Woo (To.Jenny), Seo Joo Wan (I Hate Going to Work, Love Revolution)
ForgatókönyvíróLee Seul (Love Playlist, XX)
 Műfaj: barátság, romantikus, iskolai, dráma

Ismertető:
A Seoyeon Egyetemen az egyetemi élet mindig is relatíve békés volt, ám mikor egy nap egy névtelen szerelemi vallomás jelenik meg az iskola közösségi oldalán, az egész kampusz élete fenekestül felfordul. A rejtélyes "M" hatására az egész egyetemet elönti a kíváncsiság és az izgatottság. Hogy felfedjék "M" kilétét, a diákok mindent feltesznek az igazság kiderítésére. Ám a feladat közel sem lesz egyszerű.

Ma Joo Ah (Park Hye Soo) másodéves üzleti adminisztráció hallgatóként kifejezetten szeretné leleplezni a titokzatos "M"-et. Habár nem szándékozik sem az álmait kergetni, sem kapcsolatba kerülni, a rejtélyt minden áron meg szeretné oldani. Régi legjobb barátja, Cha Min Ho (NCT Jaehyun) másodéves informatikus hallgató. Seo Ji Minnel (Noh Jung Ui), a közgazdaságtan hallgatóval és Park Ha Neullel (Bae Hyun Sung), a másik üzleti adminisztráció hallgatóval együtt mind a négyen szeretnének a rejtély végére járni.

Ahogy közelítenek az igazság felé, a négy barát szeszélyes kapcsolatok és bimbózó románcok hálójába keveredik. Vajon képesek lesznek megoldani a rejtélyt, vagy "M" valódi kiléte örök rejtély marad?

Szereplők:
Jeong Jae Hyun (NCT) mint Cha Min Ho
Park Hye Soo mint Ma Joo Ah
Roh Jeong Eui mint Seo Ji Min
Baek Hyun Sung mint Park Ha Neul