2022. okt. 11.

Dear.M

Videó letöltés:
Videa letöltés
Online megtekintés:

Fordítás kezdete: 2022.10.11.
Fordítás vége: 2022.10.30.

Cím: Dear.M - 디어엠
Magyar cím: Kedves M!
Származás: Dél-Korea
Részek száma12
Futott: 2022.06.29. - 2022.07.06.
Csatorna: KBS2
Időtartam60 perc

Rendező: Park Jin Woo (To.Jenny), Seo Joo Wan (I Hate Going to Work, Love Revolution)
ForgatókönyvíróLee Seul (Love Playlist, XX)
 Műfaj: barátság, romantikus, iskolai, dráma

Ismertető:
A Seoyeon Egyetemen az egyetemi élet mindig is relatíve békés volt, ám mikor egy nap egy névtelen szerelemi vallomás jelenik meg az iskola közösségi oldalán, az egész kampusz élete fenekestül felfordul. A rejtélyes "M" hatására az egész egyetemet elönti a kíváncsiság és az izgatottság. Hogy felfedjék "M" kilétét, a diákok mindent feltesznek az igazság kiderítésére. Ám a feladat közel sem lesz egyszerű.

Ma Joo Ah (Park Hye Soo) másodéves üzleti adminisztráció hallgatóként kifejezetten szeretné leleplezni a titokzatos "M"-et. Habár nem szándékozik sem az álmait kergetni, sem kapcsolatba kerülni, a rejtélyt minden áron meg szeretné oldani. Régi legjobb barátja, Cha Min Ho (NCT Jaehyun) másodéves informatikus hallgató. Seo Ji Minnel (Noh Jung Ui), a közgazdaságtan hallgatóval és Park Ha Neullel (Bae Hyun Sung), a másik üzleti adminisztráció hallgatóval együtt mind a négyen szeretnének a rejtély végére járni.

Ahogy közelítenek az igazság felé, a négy barát szeszélyes kapcsolatok és bimbózó románcok hálójába keveredik. Vajon képesek lesznek megoldani a rejtélyt, vagy "M" valódi kiléte örök rejtély marad?

Szereplők:
Jeong Jae Hyun (NCT) mint Cha Min Ho
Park Hye Soo mint Ma Joo Ah
Roh Jeong Eui mint Seo Ji Min
Baek Hyun Sung mint Park Ha Neul

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése