2024. febr. 9.

Branding in Seongsu

február 09, 2024 6 Comments

Videó letöltés:
Online megtekintés:

Fordítás kezdete: 2024.02.11.
Fordítás vége: 2024.05.08.

 Cím: Branding in Seongsu 브랜딩 인 성수동
Magyar cím: Testcsere Seongsuban
Származás: Dél-Korea
Részek száma: 24
Futott: 2024.02.05. - 2024.03.14.
Csatorna: Viki
Időtartam: 25 perc

Rendező: Jung Hun Soo (Eccentric! Chef Moon)
Forgatókönyvíró: Choi Sun Mi, Jeon Seon Young
 Műfaj: thriller, romantikus, természetfeletti

Ismertető:
So Eun Ho (Lomon) legfőbb mottója mindig is a YOLO - azaz "csak egyszer élsz" volt. Az aranyos és fiatalos külsőjű fiú egy Seongsuban található marketingügynökség legidősebb gyakornoka. Az ügynökségnél viszont nem mindenki értékeli a laza és gondtalan hozzáállását. 

Az ügynökség legfiatalabb marketing csoportvezetőjeként Kang Na Eonnak (Kim Ji Eun) nagy áldozatokat kellett hoznia, hogy eljusson a jelenlegi pozíciójáig. Na Eon eddig minden projektet sikeresen teljesített, amit a kezébe adtak, így az iparágban már-már legendává vált a neve. A szigorú elvei miatt viszont nem nézi jó szemmel az olyan komolytalan gyakornokokat, mint amilyen Eun Ho is.

Kölcsönös gyűlöletük és számtalan ellentétük ellenére Eun Ho és Na Eon élete megmagyarázhatatlanul összefonódik, amikor egy váratlan csók hatására a lelkük a másik testébe kerül. Így, hogy kénytelenek szó szerint egymás cipőjében járni, vajon megtanulják értékelni és tisztelni egymást? És vajon ez lesz a kulcs ahhoz, hogy visszakapják a saját testüket?

Szereplők:
Kim Ji Eun mint Kang Na Eon
Lomon mint So Eun Ho
Yang Hye Ji mint Do Yoo Mi
Kim Ho Young mint Cha Jung Woo

Előzetes:

2024. febr. 4.

Amidst a Snowstorm of Love

február 04, 2024 17 Comments
Videó letöltés:
Online megtekintés:

Fordítás kezdete: 2024.02.04.
Fordítás vége: 2024.05.01.

Cím: Amidst a Snowstorm of Love - 在暴雪时分
Származás: Kína
Részek száma: 30
Futott: 2024.02.02. - 2024.02.23.
Csatorna: Tencent Video
Időtartam: 45 perc

Rendező: Tien Jen Huang (Here We Meet Again, Be My Princess, Someday or One Day), Yu Bo (A Date With the Future, Novoland: Pearl Eclipse, Sweet Dreams)
Forgatókönyvíró: Mo Bao Fei Bao (Love Me Love My Voice, Road Home, Forever and Ever, One and Only, Go Go Squid!)
Műfaj: romantikus, sport

Ismertető:
Yin Guo (Zhao Jin Mai) profi biliárdjátékosként a legjobbak közé tartozik. A lány a világ minden táján versenyekre jár és már elég nagy nevet is szerzett magának. Mikor meghívást kap egy versenyre, még nem is sejti, hogy ami ezután következik, örökre megváltoztatja az életét.

A verseny után Yin Guo úgy dönt, marad egy ideig, hogy részt vegyen egy közelgő nyílt mérkőzésen. Mikor egy váratlan hóvihar miatt megismeri Lin Yiyangot (Leo Wu), azonnal kialakul közöttük egy kapcsolat. Az unokatestvére segítségével Yin Guo és Yiyang egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Valójában Yiyang is nagy múlttal rendelkezik a profi biliárd világában, hiszen egykor szenzációs snooker játékos volt. Egy mérkőzés során nem értett egyet a bíró döntésével, majd veszekedés miatt felfüggesztették. Az ifjú és energikus fiú nem volt hajlandó elfogadni ezt a döntést, így azonnal bejelentette a visszavonulását - ennek már 10 éve.

Yin Guo sportág iránti szeretete annyira megindítja Yiyangot, hogy úgy dönt, ideje visszatérnie a profi biliárd világába. Hogy bizonyítsa, hogy méltó Yin Guo szerelmére és hogy képes fényes jövőt biztosítani kettejük számára, Yiyang visszatér az arénába. De vajon elég lesz-e ez a motiváció, hogy szembenézzen a múltjával és beteljesítse azt az álmát, amit már évekkel ezelőtt elengedett?

Szereplők:
Leo Wu mint Lin Yi Yang
Zhao Jin Mai mint Yin Guo
Wang Xing Yue mint Meng Xiao Dong
Dai Si mint Cheng Yan
Dong Zi Fan mint Wu Wei
Chen Jing Ke mint Jiang Yan


Előzetes: