2024. febr. 9.

Branding in Seongsu


Videó letöltés:
Online megtekintés:

Fordítás kezdete: 2024.02.11.
Fordítás vége: 2024.05.08.

 Cím: Branding in Seongsu 브랜딩 인 성수동
Magyar cím: Testcsere Seongsuban
Származás: Dél-Korea
Részek száma: 24
Futott: 2024.02.05. - 2024.03.14.
Csatorna: Viki
Időtartam: 25 perc

Rendező: Jung Hun Soo (Eccentric! Chef Moon)
Forgatókönyvíró: Choi Sun Mi, Jeon Seon Young
 Műfaj: thriller, romantikus, természetfeletti

Ismertető:
So Eun Ho (Lomon) legfőbb mottója mindig is a YOLO - azaz "csak egyszer élsz" volt. Az aranyos és fiatalos külsőjű fiú egy Seongsuban található marketingügynökség legidősebb gyakornoka. Az ügynökségnél viszont nem mindenki értékeli a laza és gondtalan hozzáállását. 

Az ügynökség legfiatalabb marketing csoportvezetőjeként Kang Na Eonnak (Kim Ji Eun) nagy áldozatokat kellett hoznia, hogy eljusson a jelenlegi pozíciójáig. Na Eon eddig minden projektet sikeresen teljesített, amit a kezébe adtak, így az iparágban már-már legendává vált a neve. A szigorú elvei miatt viszont nem nézi jó szemmel az olyan komolytalan gyakornokokat, mint amilyen Eun Ho is.

Kölcsönös gyűlöletük és számtalan ellentétük ellenére Eun Ho és Na Eon élete megmagyarázhatatlanul összefonódik, amikor egy váratlan csók hatására a lelkük a másik testébe kerül. Így, hogy kénytelenek szó szerint egymás cipőjében járni, vajon megtanulják értékelni és tisztelni egymást? És vajon ez lesz a kulcs ahhoz, hogy visszakapják a saját testüket?

Szereplők:
Kim Ji Eun mint Kang Na Eon
Lomon mint So Eun Ho
Yang Hye Ji mint Do Yoo Mi
Kim Ho Young mint Cha Jung Woo

Előzetes:

6 megjegyzés:

  1. Kedves Kurocchii, sajnos nem tudom hogy nálam van rosszul beállítva a feliratozás vagy tényleg csúszik, főleg akkor zavaró ha hosszabb szöveg jelenik meg és nem követi a dialóg a beszélőt, lehet hogy csak nálam. de megnéznéd hogy valóban úgy van vagy én rosszul csinálok valamit! A " Branding in Seongsu " sorozatról beszélek! Nagyon szépem megköszönöm , ha megtisztelsz és utána nézel ennek! Üdv Telega Márta

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, ha gépnél leszek megnézem 😊

      Törlés
    2. Most javítottam, szerintem így már jónak kell lennie! 😊 Köszönöm, hogy szóltál!

      Törlés
    3. Köszönöm hogy ilyen gyorsan reagáltál rá és javítottad! Üdv Márti

      Törlés