2019. júl. 18.

Rookie Historian Goo Hae Ryung

július 18, 2019 0 Comments
Videó letöltés (HDTV NEXT/x265[27-28;31-32]):
Avistaz
Smallencode
Dramaday
Online megtekintés:
Videa

Fordítás kezdete: 2019.07.18.
Fordítás vége: 2019.11.25.

Cím: Rookie Historian Goo Hae Ryung - 신입사관 구해령
Magyar cím: A kezdő krónikás
Származás: Dél-Korea
Részek száma: 20
Futott: 2019.07.17. - 2019.09.26.
Részek: szerda-csütörtök 21:00
Csatorna: MBC
Időtartam: 60 perc

Rendező: Kang Il Soo (Solomon's Perjury, Jeon Woo Chi), Han Hyun Hee
Forgatókönyvíró: Kim Ho Soo (Solomon's Perjury)
Műfaj: történelmi, romantikus, dráma

Ismertető:
A 19. század elején Goo Hae Ryung (Shin Se Kyung) történészként dolgozik egy olyan korban, ahol a hozzá hasonló női történészeket lenézik a nemük miatt. Azonban Hae Ryung mégis megküzd az élőítéletekkel, és szeretné megváltoztatni a kor elavult rendszerét. Miközben a női történészekért küzd a palotában, megismeri a kettős életet élő Yi Rim herceget (Cha Eun Woo).

Szereplők:
Shin Se Kyung mint Goo Hae Ryung
Egy udvari történésznek készülő gyakornok. Lépésenként halad előre, hogy önmaga alakíthassa saját sorsát Joseonban. Történészként szeretné bebizonyítani a világnak, hogy minden ember egyenlő.
Cha Eun Woo mint Yi Rim herceg
A trón második várományosaként kettős életet él: egyrészt egy magányos herceg, aki életében nem volt még szerelmes, másrészt pedig népszerű romantikus regényíró, aki kezében tartja Hanyang városát. A két világa közötti átjárásban megismeri a történész gyakornok Goo Hae Ryungot, akitől megtanul szeretni és megismeri a palotán kívüli világot.

Park Ki Woong mint Yi Jin koronaherceg
Yi Rim szerető bátyja, aki bolondul öccséért. Emellett önzetlen és idealista férfi, aki nem fél szembeszállni azokkal, akiket a saját kapzsiságuk hajt.

Lee Ji Hoon mint Min Woo Won
A Joseon-dinasztia leghatalmasabb emberének, Min Ik Pyung-nak legfiatalabbik fia. Mindig saját véleménye szerint cselekszik, anélkül, hogy apja hatalmára támaszkodna. Már az államvizsga előtt is elismerést kapott a királytól a kiválóságáért.

Park Ji Hyun mint Song Sa Hee
Mivel családjában csak lányok születtek, elsőszülöttként háztartásbeli szerepre kényszerítik. Azonban szembemegy ezzel, és első lesz a történész vizsgán. Ezután Yi Jin személyi történésze lesz, melynek során megismeri a férfi rejtett magányosságát, amit az erős külsője takar, és akaratlanul is beleszeret.

Előzetes:

2019. júl. 10.

Kill It

július 10, 2019 0 Comments
Videó letöltés:
Avistaz
Smallencode
Dramaday
Online megtekintés:
Videa

Fordítás kezdete: 2019.07.10.
Fordítás vége: 2019.12.03.

Cím: Kill It / Blue Eyes - 킬잇
Magyar cím: Ölni
Származás: Dél-Korea
Részek száma: 12
Futott: 2019.03.23. - 2019.04.28.
Részek: szombat-vasárnap 22:20
Csatorna: OCN
Időtartam: 60 perc

Rendező: Nam Sung Woo, Ahn Ji Sook
Forgatókönyvíró: Son Hyun Soo, Choi Myung Jin
Műfaj: akció, thriller, bűnügyi, dráma, rejtély

Ismertető:
Szenvedélyes állatszeretőként és tehetséges állatorvosként senki sem gyanítaná, hogy Kim Soo Hyun (Jang Ki Yong) valójában a világ egyik leghalálosabb férfija. Állatorvosi álcája mögött a legrosszabbak legrosszabbikja rejtőzik; a pontosság, a tehetség és a névtelenség megtestesítője. Személye teljes rejtély, éppen ezért a világ minden tájáról bérelik fel egyének és szervezetek, ha szeretnének eltenni valakit láb alól. A másik végleten ott van Do Hyun Jin (Nana), az igen kitartó nyomozó, aki esetében a hideg külső valójában egy együttérző lelket takar. Ösztöneinek és képességeinek köszönhetően megszerez egy olyan ügyet, ami közvetlenül Kim Soo Hyun-hoz vezeti. Abban a tudatban, hogy megtalálta a sorozatgyilkost, akit keres, alaposan kivizsgálja Kim Soo Hyun személyét és múltját, ám teljesen megrázza, amit talál. Így pedig a sorsnak köszönhetően Do Hyun Jin-nak és Kim Soo Hyun-nak meg kell oldaniuk a rejtélyt, ami évekkel ezelőtt összekötötte őket.

Szereplők:

Jang Ki Yong mint Kim Soo Hyun / 88-as
Egy elit bérgyilkosból lett állatorvos. Gyerekkorában elvesztette az emékeit és a nem koreai bérgyilkos Pavel nevelte fel. Nagyon sok mindenen ment keresztül, hogy a legjobb bérgyilkos lehessen.

Nana (After School) mint Do Hyun Jin / Lee Young Eun
Kiváló nyomozó, aki embereket ment. Gyerekkorában egy gazdag család örökbefogadta. Egészen addig az ő akaratuk szerint élt, míg be nem iratkozott a rendőrakadémiára és nyomozó nem lett belőle.
Jung Eui Noh
Noh Jung Eui mint Kang Seul Gi
Jae Won Lee
Lee Jae Won mint Philip Ahn
Soo Hyun bérgyilkos közvetítője.
Hae Kyun Jung
Jung Hae Kyun mint Do Jae Hwan
Hyun Jin édesapja.
Jae Eun Jung
Jung Jae Eun mint Jung So Yeon
Hyun Jin édesanyja.
Hyun Mok Kim
Kim Hyun Mok mint Lee Yoon Seung
Hyun Jin kollégája.
Il Joo Ji
Jo Il Joo mint Yoon Jung Woo
Ügyész.

Kwak Ja Hyun mint Park Sung Ho
Rendőrfelügyelő.
Se Ho Ahn
Ahn Se Ho mint Jang Kwang Jun
Orvosszakértő.