2019. júl. 18.

Rookie Historian Goo Hae Ryung

Videó letöltés (HDTV NEXT/x265[27-28;31-32]):
Avistaz
Smallencode
Dramaday
Online megtekintés:
Videa

Fordítás kezdete: 2019.07.18.
Fordítás vége: 2019.11.25.

Cím: Rookie Historian Goo Hae Ryung - 신입사관 구해령
Magyar cím: A kezdő krónikás
Származás: Dél-Korea
Részek száma: 20
Futott: 2019.07.17. - 2019.09.26.
Részek: szerda-csütörtök 21:00
Csatorna: MBC
Időtartam: 60 perc

Rendező: Kang Il Soo (Solomon's Perjury, Jeon Woo Chi), Han Hyun Hee
Forgatókönyvíró: Kim Ho Soo (Solomon's Perjury)
Műfaj: történelmi, romantikus, dráma

Ismertető:
A 19. század elején Goo Hae Ryung (Shin Se Kyung) történészként dolgozik egy olyan korban, ahol a hozzá hasonló női történészeket lenézik a nemük miatt. Azonban Hae Ryung mégis megküzd az élőítéletekkel, és szeretné megváltoztatni a kor elavult rendszerét. Miközben a női történészekért küzd a palotában, megismeri a kettős életet élő Yi Rim herceget (Cha Eun Woo).

Szereplők:
Shin Se Kyung mint Goo Hae Ryung
Egy udvari történésznek készülő gyakornok. Lépésenként halad előre, hogy önmaga alakíthassa saját sorsát Joseonban. Történészként szeretné bebizonyítani a világnak, hogy minden ember egyenlő.
Cha Eun Woo mint Yi Rim herceg
A trón második várományosaként kettős életet él: egyrészt egy magányos herceg, aki életében nem volt még szerelmes, másrészt pedig népszerű romantikus regényíró, aki kezében tartja Hanyang városát. A két világa közötti átjárásban megismeri a történész gyakornok Goo Hae Ryungot, akitől megtanul szeretni és megismeri a palotán kívüli világot.

Park Ki Woong mint Yi Jin koronaherceg
Yi Rim szerető bátyja, aki bolondul öccséért. Emellett önzetlen és idealista férfi, aki nem fél szembeszállni azokkal, akiket a saját kapzsiságuk hajt.

Lee Ji Hoon mint Min Woo Won
A Joseon-dinasztia leghatalmasabb emberének, Min Ik Pyung-nak legfiatalabbik fia. Mindig saját véleménye szerint cselekszik, anélkül, hogy apja hatalmára támaszkodna. Már az államvizsga előtt is elismerést kapott a királytól a kiválóságáért.

Park Ji Hyun mint Song Sa Hee
Mivel családjában csak lányok születtek, elsőszülöttként háztartásbeli szerepre kényszerítik. Azonban szembemegy ezzel, és első lesz a történész vizsgán. Ezután Yi Jin személyi történésze lesz, melynek során megismeri a férfi rejtett magányosságát, amit az erős külsője takar, és akaratlanul is beleszeret.

Előzetes:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése