2023. júl. 23.

Mysterious Lotus Casebook

július 23, 2023 1 Comments
Videó letöltés:
Videa letöltés (Videa link bemásolásával)
Online megtekintés:

Fordítás kezdete: 2023.07.23.
Fordítás vége: 2023.09.20.

Cím: Mysterious Lotus Casebook - 莲花楼
Származás: Kína
Részek száma: 40
Futott: 2023.07.23. - 2023.08.18.
Csatorna: iQiyi
Időtartam: 45 perc

Rendező: Guo Hu (The Journey of Flower, Love O2O, Eternal Love, Love and Destiny, One and Only, Immortal Samsara)
Forgatókönyvíró: Liu Fang
Műfaj: történelmi, wuxia

Ismertető:
Tíz évvel ezelőtt Li Xiangyi (Cheng Yi), a Sigu Szekta feje, mindenkit uralt kiváló kardforgatásával, illetve a fény szimbólumát jelentette a harcművészek világában. Azonban egyszer csak hirtelen eltűnt Di Feishenggel (Xiao Shun Yao), a Jinyuan Szövetség vezetőjével együtt, miután meg akartak mérkőzni egymással a Keleti Tengernél.

Tíz évvel később Li Lianhua (Cheng Yi) egy vidéki orvos, aki egy lótusztornyot hordoz magánál. Véletlenül híressé válik és berángatják a harcművészek világába, hiába akart velük minden kapcsolatot megszakítani. Fan Duobing (Joseph Zheng), a szenvedélyes fiatal férfi hőssé szeretne válni. Rájön, hogy Li Lianhua nem egy egyszerű férfi, ezért be akarja bizonyítani, hogy csupán megjátssza magát.  Eközben Di Feisheng, aki mindig is ellenségeként tekintett Li Xiangyire, ismét felbukkan a harcművészek világában és rájön, hogy az orvos valójában az ősellensége.

Egy rakás esemény után a három férfi szoros barátságot köt egymással és az igazság nevében rejtélyes ügyeket kezdenek el megoldani.

Szereplők:
Cheng Yi mint Li Xiangyi / Li Lianhua
A Sigu Szekta vezére, aki vándorló orvosnak álcázza magát.
Joseph Zheng mint Fan Duobing
A Tianji Pavilon fiatalura, aki a Baichuan Akadémián szeretne nyomozóként dolgozni.
Xiao Shun Yao mint Di Feisheng
A Démon Szekta alá tartozó Jinyuan Szövetség vezére.
Chen Du Ling mint Qiao Wanmian
Rain Wang mint Jiao Liqiao


Előzetes:

2023. júl. 16.

Cinderellas of Midsummer

július 16, 2023 0 Comments
Videó letöltés:
Online megtekintés:

Fordítás kezdete: 2023.07.16.
Fordítás vége: 2023.09.21.

Cím: Cinderellas of Midsummer / Manatsu no Cinderella / Midsummer Cinderella - 真夏のシンデレラ
Származás: Japán
Részek száma: 11
Futott: 2023.07.10. - 2023.09.18.
Csatorna: Fuji TV
Időtartam: 60 perc

Rendező: Tanaka Ryo
Forgatókönyvíró: Sayaka Shito
Műfaj: romantikus, élet, fiatalság

Ismertető:
SUP oktatóként kétségkívül a nyár Aoi Natsumi (Mori Nana) legforgalmasabb évszakja. Mivel egy népszerű tengerparti üdülőhelyen él és dolgozik, Natsumi számára természetes, hogy az élet minden területéről érkező emberekkel találkozik. Nem is gondolta volna, hogy ezen a nyáron ezek az emberek végül örökre megváltoztatják az életét.

Natsumi gyerekkori barátjaként, Makino Takumi (Kamio Fuju) mindig is mellette volt. A tengerparti otthonát soha el nem hagyó Takumi ma asztalosként tevékenykedik, Natsumi pedig szükség esetén továbbra is mindig számíthat rá. Mizushima Kento (Mamiya Shotaro) viszont nem egy helyi srác, de szintén az építőiparban dolgozik. De a nagyvállalati kapcsolatai és egy tekintélyes egyetemen szerzett diplomája hatalmas különbséget jelent közte és Takumi között. A kis tengerparti kalandján csatlakozik hozzá Sasaki Osamu (Hagiwara Riku) is, egy másodéves rezidens, aki Kento legjobb barátja volt a középiskolában. Mellettük egy négy fős társaság ezen a nyáron szintén a tengerpartra érkezik egy vakáció keretein belül: Takigawa Airi (Yoshikawa Ai), Yamauchi Mamoru (Shirahama Alan), Ogura Lisa (Nimura Sawa) és Hayakawa Sosuke (Mizukami Koji).

Az élet minden területéről érkező fiatalok sorsa lassan összefonódik a tengerparti kalandok során. Végül kénytelenek lesznek szembenézni a bonyolult és elfojtott érzelmeikkel, de vajon megtalálja-e bármelyikük is azt a valamit, amit mindannyian olyan kétségbeesetten keresnek?

Kapcsolati ábra:

Szereplők:
Mori Nana mint Aoi Natsumi
Mamiya Shotaro mint Mizushima Kento
Kamio Fuju mint Makino Takumi
Yoshikawa Ai mint Takigawa Airi
Hagiwara Riku mint Sasaki Osamu
Shirahama Alan mint Yamauchi Mamoru
Nimura Sawa mint Ogura Risa
Mizukami Koshi mint Hayakawa Sosuke

2023. júl. 8.

When I Fly Towards You

július 08, 2023 0 Comments
Videó letöltés (WEBDL változat):
Online megtekintés:

 Fordítás kezdete: 2023.07.08.
Fordítás vége: 2023.09.12.


Cím: When I Fly Towards You - 当我飞奔向你
Származás: Kína
Részek száma: 24
Futott: 2023.06.13. - 2023.06.29.
Csatorna: Youku
Időtartam: 35 perc

Rendező: Mao De Shu (I Cannot Hug You)
Forgatókönyvíró: Yue An, Tao Kai Xin
Műfaj: vígjáték, romantikus, ifjúság

Ismertető:
2012 kora őszén a Yucai Középiskola egy új diáklányt köszönthet a tanulók között, a vidám Su Zai Zait (Zhang Miao Yi). Első napján Zai Zai megismeri a távolságtartó és laza Zhang Lu Rangot (Zhou Yi Ran), akibe első pillantásra beleszeret.

Zhang Lu Rang látszólag kiemelkedő tanulmányi eredményei és kiváltságos családi háttere mögött egy ellentmondásos személyiség rejtőzik, aki kívülről nagyon magabiztosnak tűnik, belülről azonban folyamatosan kételkedik önmagában. Lu Rang édesanyja a fiút folyamatosan a zseni öccséhez hasonlítgatja. Egy évtizede Lu Rang folyamatosan egy vastag burokban él, magába fordul és keveset beszél. Látszólag nyugodt és udvarias, de valójában mindenkitől tartja inkább a távolságot.

Lu Rang élete viszont megváltozik, mikor megismeri az élettel teli és nyílt Su Zai Zait, majd csatlakozik hozzájuk két barát, Gu Ran (Bian Tian Yang) és Guan Fang (Guo Zhe), illetve Zai Zai legjobb barátnője, Jiang Jia (Jiang Zhi Nan). Ők segítenek Lu Rangnak megérteni önmagát, a fiú pedig lassan elkezdi megtervezni az életét. Lu Rang és Zai Zai elkezdenek a céljaikért dolgozni, egymást támogatva, miközben baráti társaságukban lángra lobban a szerelem.

Szereplők:
Zhou Yi Ran mint Zhang Lu Rang
Zhang Miao Yi mint Su Zai Zai
Bian Tian Yang mint Gu Ran
Jiang Zhi Nan mint Jiang Jia
Guo Zhe mint Guan Fang

Előzetes: