2023. júl. 16.

Cinderellas of Midsummer

Videó letöltés:
Online megtekintés:

Fordítás kezdete: 2023.07.16.
Fordítás vége: 2023.09.21.

Cím: Cinderellas of Midsummer / Manatsu no Cinderella / Midsummer Cinderella - 真夏のシンデレラ
Származás: Japán
Részek száma: 11
Futott: 2023.07.10. - 2023.09.18.
Csatorna: Fuji TV
Időtartam: 60 perc

Rendező: Tanaka Ryo
Forgatókönyvíró: Sayaka Shito
Műfaj: romantikus, élet, fiatalság

Ismertető:
SUP oktatóként kétségkívül a nyár Aoi Natsumi (Mori Nana) legforgalmasabb évszakja. Mivel egy népszerű tengerparti üdülőhelyen él és dolgozik, Natsumi számára természetes, hogy az élet minden területéről érkező emberekkel találkozik. Nem is gondolta volna, hogy ezen a nyáron ezek az emberek végül örökre megváltoztatják az életét.

Natsumi gyerekkori barátjaként, Makino Takumi (Kamio Fuju) mindig is mellette volt. A tengerparti otthonát soha el nem hagyó Takumi ma asztalosként tevékenykedik, Natsumi pedig szükség esetén továbbra is mindig számíthat rá. Mizushima Kento (Mamiya Shotaro) viszont nem egy helyi srác, de szintén az építőiparban dolgozik. De a nagyvállalati kapcsolatai és egy tekintélyes egyetemen szerzett diplomája hatalmas különbséget jelent közte és Takumi között. A kis tengerparti kalandján csatlakozik hozzá Sasaki Osamu (Hagiwara Riku) is, egy másodéves rezidens, aki Kento legjobb barátja volt a középiskolában. Mellettük egy négy fős társaság ezen a nyáron szintén a tengerpartra érkezik egy vakáció keretein belül: Takigawa Airi (Yoshikawa Ai), Yamauchi Mamoru (Shirahama Alan), Ogura Lisa (Nimura Sawa) és Hayakawa Sosuke (Mizukami Koji).

Az élet minden területéről érkező fiatalok sorsa lassan összefonódik a tengerparti kalandok során. Végül kénytelenek lesznek szembenézni a bonyolult és elfojtott érzelmeikkel, de vajon megtalálja-e bármelyikük is azt a valamit, amit mindannyian olyan kétségbeesetten keresnek?

Kapcsolati ábra:

Szereplők:
Mori Nana mint Aoi Natsumi
Mamiya Shotaro mint Mizushima Kento
Kamio Fuju mint Makino Takumi
Yoshikawa Ai mint Takigawa Airi
Hagiwara Riku mint Sasaki Osamu
Shirahama Alan mint Yamauchi Mamoru
Nimura Sawa mint Ogura Risa
Mizukami Koshi mint Hayakawa Sosuke

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése