2023. okt. 16.

Shounen no Abyss

Videó letöltés:
Online megtekintés:

Fordítás kezdete: 2023.10.16.
Fordítás vége: 2023.10.17.

Cím: Shounen no Abyss  / Boy's Abyss - 少年のアビス
Származás: Japán
Részek száma: 8
Futott: 2022.09.02. - 2022.10.21.
Csatorna: MBS
Időtartam: 24 perc

Rendező: Yuasa Hiroaki (Dekinai Futari, 30-sai made Dotei Da to Mahotsukai ni Nareru rashii, Cool Doji Danshi, 18-sai, Niizuma, Furin Shimasu.)
Forgatókönyvíró: Inukai Kyoko (Dried Flower: Our Room in July)
Műfaj: pszichológiai, romantikus, dráma

Ismertető:

A vidéki kisvárosban felnövő Kurose Reiji (Araki Towa) sosem hitt abban, hogy valaha is esélye lesz kitörni kis, sivár életéből. Keményen dolgozó édesanyjával, bezárkózó bátyjával és labilis nagymamájával együtt élve Reiji élete csak vidámnak nem nevezhető; ez megmagyarázza, hogy miért sokkal komorabb az életszemlélete, mint gyerekkori barátnőjének, Akiyama Sakukónak (Honda Miyu).

Sakuko megosztja vele az álmait, hogy majd egy napon a csillogó és kaotikus Tokióba költözik, ezzel próbál segíteni Reijinek, hogy átlásson a kisváros ürességén. Sajnos úgy tűnik, nagy erőfeszítések árán sem tudja kirántani legjobb barátját az egyre erősüdő depressziójából. Reiji életének komorságát és sivárságát csakis a kedvenc idol együttesének fellépései és a csoport legszebb tagja, Aoe Nagi (Kitano Hinako) képes elűzni. Mikor Reiji rájön, hogy Nagi a szülővárosa egyik kisboltjában dolgozik, az élete váratlan fordulatot vesz.

Akaratlanul is belerángatják egy rakás botrányba, így Reiji komor élete még sötétebb fordulatot vesz, ahogy egyre mélyebbre zuhan a hazugságok, a megszállottság és az árulás szövevényes hálójában. A világa egyre sötétebbé válik, de vajon Reiji megtalálja majd a módját, hogy megmeneküljön az őt elnyelő, komor szakadékból?

Szereplők:
Araki Towa mint Kurose Reiji
Kitano Hinako mint Aoe Nagi
Honda Miyu mint Akiyama Sakuko
Hori Natsuki mint Minegishi Gen
Matsui Rena mint Shibasawa Yuri

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése