2023. okt. 25.

Why I Dress Up For Love

Videó letöltés:
Online megtekintés:

Fordítás kezdete: 2023.10.25.
Fordítás vége: 2023.12.28.

Cím: Why I Dress Up For Love / Kikazaru Koi ni wa Riyuu ga Atte - 着飾る恋には理由があって
Származás: Japán
Részek száma: 10
Futott: 2021.04.20. - 2021.06.22.
Csatorna: TBS
Időtartam: 45 perc

Rendező: Tsukahara Ayuko (My Happy Marriage, Saiai, Muchuu-sa, Kimi ni, Chugakusei Nikki, Cafe Funiculi Funicula, Unnatural)
Forgatókönyvíró: Kaneko Arisa (Pending Train: 8:23, Ashita Kimi to, Chugakusei Nikki)
Műfaj: romantikus, dráma, élet

Ismertető:
Mashiba Kurumi (Kawaguchi Haruna) publicistaként dolgozik az "el Arco Iris" nevű, a fiatalok körében a közösségi médiában egyre népszerűbbé váló belsőépítészeti cégnél. Igazi divatrajongó, aki számára létfontosságú a megjelenése, illetve nagyon ad mások véleményére. Szorgosan dolgozik, hogy elnyerje munkatársai és a főnöke, Hayama Shogo (Mukai Osamu) csodálatát.

Kurumi olyannyira belefeledkezik a munkájába, hogy elfelejti megújítani a bérleti szerződését, így egy idősebb barátnője, Saotome Kouko (Natsukawa Yui) segít neki új lakást találni. A házban viszont Kuruminak három idegennel kell majd együtt élnie, köztük Fujino Shunnal (Yokohama Ryusei), a minimalista szakáccsal, akinek az a célja, hogy minél egyszerűbb életet éljen. Ott van még Shun másodunokatestvére, Terai Haruto (Maruyama Ryuhei) is, aki online tanácsadóként dolgozik és a nap 24 órájában elérhető. A harmadik lakótárs pedig a feltörekvő művész, Hase Ayaka (Nakamure Anne), aki részmunkaidőben futárként dolgozik egy szupermarketben, az ideje többi részében pedig kortárs műveket készít. A történet azt járja körbe, hogy ezek a különböző korú, foglalkozású és értékrendű emberek hogyan élnek meg egy fedél alatt, és hogy Kurumi hogyan tanulja meg levetni a páncélját, hogy végre igazán önmaga lehessen.

Szereplők:
Kawaguchi Haruna mint Mashiba Kurumi
Yokohama Ryusei mint Fujino Shun
Natsukawa Yui mint Saotome Kouko
Maruyama Ryuhei mint Terai Haruto
Nakamure Anne mint Hase Ayaka
Mukai Osamu mint Hayama Shogo

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése